Stand van Zaken

Dinsdag, 22 maart 2016

De eerste week zit er voor Frietje Pinda op. Eigenlijk is het beter om te zeggen dat de eerste week voorbij is want ‘erop’ suggereert alsof de afgelopen week een opgave was. Helemaal dus niet. Alleen de gewoonte om alles (wat lekker en fout is) te pakken om te verorberen is niet (makkelijk) af te leren. Foodiemonster blijft op de loer en zeker op de zwakke momenten, zoals het naar bed gaan, slaan de klauwen snel uit om iets lekkers te bemachtigen.

Goed, de extra lekkere dingen naast de reguliere maaltijden zijn, zo goed als, niet gepakt en gegeten. Helaas waren er enige zwakke momenten zoals het Snickers verhaal van 19 maart jl.

En dan het resultaat…

Was:
Datum: 15/03/2016
Lengte: 180 cm.
Gewicht: 87 kg.

Is:
Datum: 22/03/2016
Lengte: 180 cm.
Gewicht: 85.2 kg.

Gewenst:
Datum: 15/05/2016
Lengte: 180 cm.
Gewicht: 77 kg.

Das 1.8 kg. gewichtsvermindering in de afgelopen week. Een 800 gr. meer dan verwacht als ook nog een cadeautje! Frietje Pinda is blij!

Advertenties

Gepubliceerd door

Frietje Pinda

Maatschappij kritisch en dol op allerlei (eet)weetjes...

4 gedachten over “Stand van Zaken”

 1. Beste Frietje Pinda,

  Sinds u weer bent begonnen met uw blog heeft u mijn aandacht. Ik ga u één keer in de zoveel tijd een vraag stellen over voedsel of voeding. Zou u zo vriendelijk willen zijn hier kort en met uw subtiele humor antwoord op te willen geven ? Wie weet zit er een rubriekje in.

  Vraag: De karnemelk van Campina is met passie gemaakt. Bij de AH ligt ‘ Liefde met Passiebrood’. Wat vindt u van deze marketing ?

  Like

  1. Weledelgestrenge Broodje Kroket,

   Mijn dank voor Uw reactie met daarin een vraag die gelijk een gevoelige snaar bij Frietje Pinda raakte. Dit deed Frietje Pinda gelijk in de pen klimmen maar dat zou geen korte reactie worden maar een ambachtelijk nog te schrijven artikel. Met liefde…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s