Stand van Zaken

Dinsdag, 29 maart 2016

Het moment is weer aangebroken om op de weegschaal te staan. Het is de derde week en het resultaat van gewichtsverlies lag tot nu toe boven de gewenste kilo per week. Waarschijnlijk heeft dat voor iets te veel bravoure gezorgd want gisteravond werd een vers gebakken pizza ruim belegd met vier soorten kaas, ansjovis en ui soldaat gemaakt. Bovendien was dit niet een ‘gewone’ formaat pizza, nee, het betrof een familiepizza. Volledig absurd nadat ’s middags een rijke lunch was genuttigd van een shaslick XXL inclusief friet en salade. Een nadeel om een goed en authentiek Italiaans restaurant in de straat te hebben.

image
Pizza quatro queso

De dag hiervoor overkwam min of meer hetzelfde alleen met andere gerechten. De lunch bestond uit een rijk gevulde zarzuelas (stoofgerecht met vis en schaaldieren) maar waar ’s avonds een soep genuttigd dient te worden maakte Frietje Pinda saté’s van gemarineerde speklappen. Zo op de barbecue en zo in het mondje…

image
Saté of satay red pork

En dan het resultaat…

Was:
Datum: 15/03/2016
Lengte: 180 cm.
Gewicht: 87 kg.

Is:
Datum: 29/03/2016
Lengte: 180 cm.
Gewicht: 84.3 kg.

Gewenst:
Datum: 15/05/2016
Lengte: 180 cm.
Gewicht: 77 kg.

Ondanks de vreetaanvallen toch weer gewicht verloren. Vreugde voor het resultaat maar huiver voor de komende week. Foodiemonster heeft geestelijk een overwinning behaald door toe te geven aan de ‘eetverslaving’ en toch gewicht te zijn verloren. Als dat maar goed gaat…

Advertenties

Gepubliceerd door

Frietje Pinda

Maatschappij kritisch en dol op allerlei (eet)weetjes...

5 gedachten over “Stand van Zaken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s